Aktivnosti na prostem

Kakovostna svetilka in/ali čelna svetilka je nepogrešljiv pripomoček za pohodništvo, saj kdo ve, kako se bo iztekel pohod, poleg tega pa se zlahka izmaknemo noči - zlasti pozimi -, ko je lahko odličen vir svetlobe. Če iščete čelno svetilko ali svetilko, velja pred nakupom razmisliti, kaj je za vas pomembno in kaj potrebujete, da boste na koncu dobili idealno. Imamo široko paleto svetilk in naglavnih svetilk , od manjših do večjih, od lahkih do zelo velikih baterij, od fokusabilnih do senzorskih, zato najprej razmislite, za kaj želite svetilko, nato izdelke, ki jih imamo, razvrstite po priljubljenosti, ceni ali imenu in uporabite Filtre, da si ogledate samo izdelke, ki so pravi za vas. Če se še vedno ne morete odločiti, se obrnite na enega od naših strokovnih svetovalcev na navedenih kontaktnih podatkih službe za pomoč strankam in pomagali vam bodo pri pravi izbiri.

V opisu svetilke boste izvedeli, ali je priložena litij-ionska baterija in polnilec, kakšno velikost (18650, 21700, 14500 itd.) in napetost (1,2 V, 3,7 V itd.) baterije priporočamo ter ali ima glava ali svetilka vgrajen polnilec, da boste lahko dodatno opremo prilagodili svetilki, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam.

 

Svetilke se uporabljajo za različne namene, najpogosteje za pohodništvo, lov, gradbeništvo, ribolov, varovanje, plezanje, jamarstvo ali za delo okoli hiše in sprehajanje psov.

Kakšno svetilko potrebujete?

Svetilka je lahko pomembno orodje za vsakdanjo uporabo, za šport ali celo kot delovno orodje, zato velja pred nakupom razmisliti, kakšne so vaše potrebe, da boste lahko izbrali idealno orodje za vas. Kako močna naj bo, kako dolgo naj zdrži, kakšne barve naj bo njena svetloba? Ali naj bo svetloba ozek snop, ki je viden do 1000 metrov daleč, ali pa naj se razprši na široko območje? Ali naj bo odporna na udarce ali/in vodoodporna? Ali iščete eno določeno blagovno znamko, morda Astrolux, Sofirn, Manker, Acebeam, Armytek, Thrunite, Wuben, Convoy ali Lumintop? Ali mora imeti vgrajeno baterijo za polnjenje ali jo je mogoče zamenjati? Naj bo v paketu ali bi raje izbirali sami? Ali naj ima na voljo daljinsko stikalo, sponko, puščico, difuzor ali drugo dodatno opremo? Želite čim manj načinov ali raje čim več ali iščete vdelano programsko opremo Anduril? Ali želite magnetni pokrovček? Na kakšno baterijo ali na baterije in kako ga je mogoče polniti? Ali je pomembno, da se lahko polni iz USB? Za kakšen namen ga kupujete? Posebej za kolesarjenje? Ali za potapljanje? Kakšno znamko baterije morate imeti? Cree, Osram, Samsung ali Luminus? Za splošno uporabo, za delo okoli hiše in tudi za izlet? Katera blagovna znamka naj bo? Je pomembno, da imate znano blagovno znamko, ali se raje zanesete na strokovnjake ali občinstvo na forumu? Ali pa je vseeno, ali je pomembna le cena? Majhen ali velik? Klasična črna barva ali bolj privlačen kos? Če je pomembno, da se vam prilega v žep, ali če ga raje imate za resnejše zadeve, je to druga zgodba: koliko ste pripravljeni zapraviti? Obstaja svetilka za 10 USD, obstaja pa tudi svetilka za 1000 USD, vmes pa je veliko možnosti. Kaj je za vas pomembno in kaj si želite, boste morda lažje ugotovili na podlagi zgoraj navedenega. Če imate odgovore na zgornja vprašanja, potem pridite na spletno stran sportlampa.hu in si oglejte naše kakovostne svetilke, kjer lahko s filtri na levi strani poiščete pravo.

Našo spletno stran smo zasnovali tako, da lahko s filtri zožite potencialne svetilke med številnimi, ki jih imamo na voljo, in tako lažje najdete idealno. In če se še vedno ne morete odločiti ali ste se izgubili v množici blagovnih znamk, velikosti in indikatorjev, se obrnite na nas in naša služba za pomoč strankam vam bo pomagala najti popolno svetilko, ki bo vaša zvesta spremljevalka še dolga leta.