Blog

16
Febr

Kaj bo novega in kakšni so trendi za leto 2022? Katere so najnovejše in najboljše LED-sijalke? Kliknite tukaj za podrobnosti!

16
Febr

Pri izbiri baterije je treba upoštevati več stvari, zato sem v nekaj besedah povzel glavne točke:

Če na primer piše, da je velikost 18650, potem kupite takšno baterijo, ker če kupite manjšo ali večjo, ne bo ustrezala, ne bo dosegla priključkov ali pa bo grmela, zato jo kupite, če piše, da je velikost 18650. Na kaj morate biti še pozorni, da izberete pravo baterijo??

16
Febr

Danes praktično ni svetilk, ki ne bi svetile z diodami LED, saj so najsodobnejši in najučinkovitejši način zagotavljanja svetlobe, ko je ta potrebna. Športne svetilke niso nobena izjema pri tem pravilu, zato je vredno nekoliko pojasniti, katera dioda LED kaj zmore, saj so med njimi velike razlike

16
Febr

Ena najboljših svetilk firmwire, vendar nekoliko zapletena, po kliku lahko ugotovite, kako uporabljati

16
Febr

Če se odločite za nakup polnilnika, boste kmalu naleteli na vprašanje iz naslova, saj je na voljo veliko različnih polnilnikov in ni jasno, kateri je idealen za vas. Pripravili smo nekaj najpomembnejših vprašanj, ki si jih morate zastaviti, da bi zagotovili nakup polnilnika, ki ga RESNIČNO potrebujete

16
Febr

Svetilka je lahko pomembno orodje za vsakdanjo uporabo, šport ali celo kot delovno orodje, zato je pred nakupom vredno razmisliti, kakšne so vaše potrebe, da boste lahko izbrali idealno svetilko. V ta namen smo pripravili seznam stvari, na katere morate biti pozorni:

16
Febr

Morda najbolj znana meritev je svetlobni tok, ki se meri v lumnih. Ta vrednost kaže skupno moč, ki jo oddaja vir svetlobe, obteženo s krivuljo Λ. Krivulja Λ podaja občutljivost očesa v odvisnosti od valovne dolžine, saj človeško oko ni enako občutljivo za vse valovne dolžine. To se morda sprva sliši zapleteno, vendar je enostavno razumeti s konkretnim primerom: če sta dva enaka vira svetlobe z močjo 1 W in je eden zelen, drugi pa rdeč, bo imel zeleni vir svetlobnega toka, čeprav imata enako moč, večjo svetilnost, ker človeško oko bolje zaznava zeleno barvo.