Informacije iz

Impressum
Dostava
Plačilo
Kontaktiraj nas!
Impressum
Ime podjetja / Ime:
Weisson Kft
Naslov:
Tapio ulica 3., Sülysáp, 2241, Madžarska
številka mobilnega telefona:
Áruház neve:
sportlampa.si
Adószám:
14585445-2-13
DDV v EU:
HU14585445
Cégjegyzék szám:
13-09-193431
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Budapest Környéki Törvényszék
Kontaktno ime:
Mate Feher
Kontaktna telefonska številka:
+36-20/460-3647
Kontaktni e-poštni naslov:
Najmanjši znesek naročila:
Bruto 10,06 €
Dostava
Dostava na Slovenijo na dom
V Sportlámpa so izdelki, ki jih lahko dodate v košarico, dejansko na zalogi. Zato bodo naročila, prejeta in plačana pred poldnevom v delovnih dneh, poslana isti dan, in po elektronski pošti boste obveščeni, da je vaš paket zapustil naše skladišče.

Vaš paket bomo poslali s kurirsko službo Packeta, ki bo paket ob prihodu v Slovenijo predala svojemu lokalnemu dostavnemu partnerju, ki vam ga bo nato dostavil. Lokalna kurirska služba vas bo po elektronski pošti ali SMS-u obvestila o pričakovanem času dostave paketa, ki je običajno v 3 delovnih dneh na vaš naslov v Sloveniji. Če paket ne prispe v navedenih 3 dneh, nas prosimo kontaktirajte na našem e-poštnem naslovu: info@sportlampa.com
Skupno naročilo
Stroški dostave
0,00  €
-
4,54 €
Plačilo
Denarna transakcija
Čakamo na nakazilo na številko računa Weisson Kft:

IBAN: BE85 9671 6587 4006
SWIFT/BIC code: TRWIBEB1XXX
Naslov: Wise Europe SA, Avenue Louise 54, Room S52, 1050, Belgium

V obvestilo vključite ID naročila.
Plačajte z bančno kartico
Teya Services Ltd je javno trgovsko podjetje registrirano v Angliji in Walesu pod številko 12271069 s sedežem na tretjem nadstropju, 20 Old Bailey, London, EC4M 7AN, Združeno kraljestvo. Teya Iceland hf je pooblaščen s strani Finančne agencije (FCA) na Islandiji in ima dovoljenje za opravljanje plačilnih storitev na Madžarskem.

Naša spletna trgovina se zavezuje zagotoviti varno in udobno izkušnjo spletnega nakupovanja. Zato smo izbrali plačilno rešitev podjetja TEYA, ki vašo zasebnost zagotavlja s pomočjo naslednjih varnostnih protokolov in ukrepov za zaščito podatkov:

Prenos podatkov med našo spletno trgovino in zavarovano plačilno stranjo TEYA poteka preko protokola HTTPS, kar zagotavlja šifriran prenos podatkov.
Plačilna rešitev podjetja TEYA je skladna s Standardom za varnost podatkov industrije plačilnih kartic (PCI DSS), mednarodnim standardom za varnost plačil s kreditnimi karticami.
Kontaktiraj nas!
Obvezno izpolnite!
Obvezno izpolnite!
Obvezno izpolnite!