Lov

Našim strankam ponujamo široko paleto svetilk za lovce in lovske dodatke. Tako imenujemo lovske svetilke z dolgim dometom, vendar lahke, ki se namestijo na orožje in jim je skupna usmerjena svetloba in dolg domet. To proizvajalci običajno dosežejo z uporabo velike glave, zrcalno gladkega reflektorja in posebne diode LED z majhno porabo energije. Pomembno je, da nizka svetilnost v tej kategoriji ni pomanjkljivost, velik doseg zagotavlja druga metrika, kandela. Za svetilko dolgega dosega (ali v angleški terminologiji thrower flashlight) lahko rečemo, da ima doseg približno 6-700 metrov, trenutno je zgornja meja približno 3000 metrov (!!!). V opisu svetilke je navedeno, ali sta v paketu priložena litij-ionska baterija in polnilec, v opisu pa sta navedena tudi velikost (18650, 21700, 14500 itd.) in napetost (1,2 V, 3,7 V itd.) priporočene baterije oziroma ali je v svetilko vgrajen polnilec ali ne, ali je v paketu daljinsko stikalo, držalo ali drugi uporabni dodatki, da lahko kupite paket svetilke, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Pomagali vam bomo izbrati paket lovske svetilke, ki je najprimernejši za vas! Razvrstite izdelke po priljubljenosti, ceni ali imenu in uporabite filtre, da si ogledate le izdelke, ki so za vas primerni. Če se še vedno ne morete odločiti, se obrnite na enega od naših strokovnih svetovalcev na navedenih kontaktnih podatkih službe za pomoč strankam in pomagali vam bodo sprejeti pravo odločitev.

-11%
Na zalogi
Kedvencekhez
Mateminco FW1 LEP baterka 2952m
Baterija velikost
21700
222,48
248,66 Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Primerjaj
 

Svetilke se uporabljajo za različne namene, najpogosteje za pohodništvo, lov, gradbeništvo, ribolov, varovanje, plezanje, jamarstvo ali za delo okoli hiše in sprehajanje psov.

Kakšno svetilko potrebujete?

Svetilka je lahko pomembno orodje za vsakdanjo uporabo, za šport ali celo kot delovno orodje, zato velja pred nakupom razmisliti, kakšne so vaše potrebe, da boste lahko izbrali idealno orodje za vas. Kako močna naj bo, kako dolgo naj zdrži, kakšne barve naj bo njena svetloba? Ali naj bo svetloba ozek snop, ki je viden do 1000 metrov daleč, ali pa naj se razprši na široko območje? Ali naj bo odporna na udarce ali/in vodoodporna? Ali iščete eno določeno blagovno znamko, morda Astrolux, Sofirn, Manker, Acebeam, Armytek, Thrunite, Wuben, Convoy ali Lumintop? Ali mora imeti vgrajeno baterijo za polnjenje ali jo je mogoče zamenjati? Naj bo v paketu ali bi raje izbirali sami? Ali naj ima na voljo daljinsko stikalo, sponko, puščico, difuzor ali drugo dodatno opremo? Želite čim manj načinov ali raje čim več ali iščete vdelano programsko opremo Anduril? Ali želite magnetni pokrovček? Na kakšno baterijo ali na baterije in kako ga je mogoče polniti? Ali je pomembno, da se lahko polni iz USB? Za kakšen namen ga kupujete? Posebej za kolesarjenje? Ali za potapljanje? Kakšno znamko baterije morate imeti? Cree, Osram, Samsung ali Luminus? Za splošno uporabo, za delo okoli hiše in tudi za izlet? Katera blagovna znamka naj bo? Je pomembno, da imate znano blagovno znamko, ali se raje zanesete na strokovnjake ali občinstvo na forumu? Ali pa je vseeno, ali je pomembna le cena? Majhen ali velik? Klasična črna barva ali bolj privlačen kos? Če je pomembno, da se vam prilega v žep, ali če ga raje imate za resnejše zadeve, je to druga zgodba: koliko ste pripravljeni zapraviti? Obstaja svetilka za 10 USD, obstaja pa tudi svetilka za 1000 USD, vmes pa je veliko možnosti. Kaj je za vas pomembno in kaj si želite, boste morda lažje ugotovili na podlagi zgoraj navedenega. Če imate odgovore na zgornja vprašanja, potem pridite na spletno stran sportlampa.hu in si oglejte naše kakovostne svetilke, kjer lahko s filtri na levi strani poiščete pravo.

Našo spletno stran smo zasnovali tako, da lahko s filtri zožite potencialne svetilke med številnimi, ki jih imamo na voljo, in tako lažje najdete idealno. In če se še vedno ne morete odločiti ali ste se izgubili v množici blagovnih znamk, velikosti in indikatorjev, se obrnite na nas in naša služba za pomoč strankam vam bo pomagala najti popolno svetilko, ki bo vaša zvesta spremljevalka še dolga leta.