Ribolov

Široka ponudba luči za ribolov na zalogi z dostavo do 1 dneva! Pri ribolovu potrebujete kakovostno svetilko, taborniško svetilko ali naglavno luč, zato smo pripravili našo ponudbo, da bo vsak ribiški navdušenec našel nekaj, kar bo ustrezalo njegovim potrebam. Ponujamo lahke vodoodporne čelne svetilke in iskalne svetilke z velikim dosegom do 2-3 km.
V opisu naših svetilk in naglavnih svetilk boste izvedeli, ali so opremljene z litij-ionsko baterijo in polnilcem, kakšno velikost (18650, 21700, 14500 itd.) in napetost (1,2 V, 3,7 V itd.) baterije priporočamo ter ali ima svetilka vgrajen polnilec, tako da boste lahko dodatno opremo prilagodili svetilki, da bo najbolje ustrezala vašim potrebam. Pomagamo vam izbrati najboljšo ročno in naglavno svetilko za vas! Razvrstite izdelke po priljubljenosti, ceni ali imenu in uporabite filtre, da si ogledate le izdelke, ki so pravi za vas. Če se še vedno ne morete odločiti, se obrnite na enega od naših strokovnjakov na navedenih kontaktnih podatkih službe za pomoč strankam in pomagali vam bodo pri pravi izbiri.

 

Svetilke se uporabljajo za različne namene, najpogosteje za pohodništvo, lov, gradbeništvo, ribolov, varovanje, plezanje, jamarstvo ali za delo okoli hiše in sprehajanje psov.

Kakšno svetilko potrebujete?

Svetilka je lahko pomembno orodje za vsakdanjo uporabo, za šport ali celo kot delovno orodje, zato velja pred nakupom razmisliti, kakšne so vaše potrebe, da boste lahko izbrali idealno orodje za vas. Kako močna naj bo, kako dolgo naj zdrži, kakšne barve naj bo njena svetloba? Ali naj bo svetloba ozek snop, ki je viden do 1000 metrov daleč, ali pa naj se razprši na široko območje? Ali naj bo odporna na udarce ali/in vodoodporna? Ali iščete eno določeno blagovno znamko, morda Astrolux, Sofirn, Manker, Acebeam, Armytek, Thrunite, Wuben, Convoy ali Lumintop? Ali mora imeti vgrajeno baterijo za polnjenje ali jo je mogoče zamenjati? Naj bo v paketu ali bi raje izbirali sami? Ali naj ima na voljo daljinsko stikalo, sponko, puščico, difuzor ali drugo dodatno opremo? Želite čim manj načinov ali raje čim več ali iščete vdelano programsko opremo Anduril? Ali želite magnetni pokrovček? Na kakšno baterijo ali na baterije in kako ga je mogoče polniti? Ali je pomembno, da se lahko polni iz USB? Za kakšen namen ga kupujete? Posebej za kolesarjenje? Ali za potapljanje? Kakšno znamko baterije morate imeti? Cree, Osram, Samsung ali Luminus? Za splošno uporabo, za delo okoli hiše in tudi za izlet? Katera blagovna znamka naj bo? Je pomembno, da imate znano blagovno znamko, ali se raje zanesete na strokovnjake ali občinstvo na forumu? Ali pa je vseeno, ali je pomembna le cena? Majhen ali velik? Klasična črna barva ali bolj privlačen kos? Če je pomembno, da se vam prilega v žep, ali če ga raje imate za resnejše zadeve, je to druga zgodba: koliko ste pripravljeni zapraviti? Obstaja svetilka za 10 USD, obstaja pa tudi svetilka za 1000 USD, vmes pa je veliko možnosti. Kaj je za vas pomembno in kaj si želite, boste morda lažje ugotovili na podlagi zgoraj navedenega. Če imate odgovore na zgornja vprašanja, potem pridite na spletno stran sportlampa.hu in si oglejte naše kakovostne svetilke, kjer lahko s filtri na levi strani poiščete pravo.

Našo spletno stran smo zasnovali tako, da lahko s filtri zožite potencialne svetilke med številnimi, ki jih imamo na voljo, in tako lažje najdete idealno. In če se še vedno ne morete odločiti ali ste se izgubili v množici blagovnih znamk, velikosti in indikatorjev, se obrnite na nas in naša služba za pomoč strankam vam bo pomagala najti popolno svetilko, ki bo vaša zvesta spremljevalka še dolga leta.