Svetilke v paketu

Embalaža svetilke - V celotnem paketu svetilke vam ponujamo baterijo in polnilec, tako da se vam ni treba ukvarjati z njuno izbiro in nakupom. Prikazane cene veljajo za celoten paket. V večini primerov paket vključuje visoko zmogljivo litij-ionsko baterijo in ustrezen polnilnik ali polnilni kabel ter druge uporabne dodatke, kot so nadomestni o-obroček, difuzor, zapestni trak ali sponka. V opisu vsakega izdelka lahko natančno ugotovite, za kateri paket gre.

Naj vam pomagamo izbrati najboljšo svetilko za vas! Razvrstite izdelke po priljubljenosti, ceni ali imenu in uporabite filtre, da si ogledate le izdelke, ki so pravi za vas. Če se še vedno ne morete odločiti, se obrnite na naše strokovnjake na navedenih kontaktih službe za pomoč strankam in pomagali vam bodo pri izbiri.

-13%
Na zalogi
Kedvencekhez
MAXTOCH L3K LEP 3000 metrov dosega
MAXTOCH L3K LEP 3000 metrov dosega
MAXTOCH L3K LEP 3000 metrov dosega
Baterija velikost
21700
326,48
375,71 Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Primerjaj
-8%
Na zalogi
Kedvencekhez
XTAR D20 1000 lumen Dive Light
XTAR D20 1000 lumen Dive Light
Baterija velikost
18650
59,57
64,76 Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Primerjaj
 

Svetilke se uporabljajo za različne namene, najpogosteje za pohodništvo, lov, gradbeništvo, ribolov, varovanje, plezanje, jamarstvo ali samo za delo okoli hiše in sprehajanje psa.

Kakšno svetilko potrebujete?

Svetilka je lahko pomembno orodje za vsakdanjo uporabo, za šport ali celo kot delovno orodje, zato velja pred nakupom razmisliti, kakšne so vaše potrebe, da boste lahko izbrali idealno orodje za vas. Kako močna naj bo, kako dolgo naj zdrži, kakšne barve naj bo njena svetloba? Ali želite z ozkim snopom videti do 3000 metrov daleč ali želite, da se svetloba razširi na veliko območje? Ali naj bo odporna na udarce in/ali vodoodporna? Ali iščete eno določeno blagovno znamko, morda Astrolux, Sofirn, Manker, Acebeam, Armytek, Thrunite, Wuben a Convoy ali Lumintop? Ali mora imeti vgrajeno baterijo za polnjenje ali jo je mogoče zamenjati? Ali naj bo v paketu ali bi raje izbirali sami? Ali naj ima na voljo daljinsko stikalo, sponko, etui, difuzor ali drugo dodatno opremo? Želite čim manj načinov ali raje čim več ali iščete vdelano programsko opremo Anduril? Ali želite magnetno pokrovček? Ali je pomembno, da se lahko polni iz USB? Za kakšen namen ga kupujete? Posebej za lov? Ali za potapljanje? Kakšno znamko baterije morate imeti? Cree, Osram, Samsung ali Luminus? Za splošno uporabo, za delo okoli hiše in tudi za izlet? Kakšno znamko naj bo? Je pomembno, da imate znano blagovno znamko, ali se raje zanesete na strokovnjake ali občinstvo na forumu? Ali pa je vseeno, ali je pomembna le cena? Majhen ali velik? Klasična črna barva ali bolj privlačen kos? Če je pomembno, da se vam prilega v žep, ali če ga raje imate za resnejše zadeve, je to druga zgodba: koliko ste pripravljeni zapraviti? Na voljo je svetilka za 10 USD, svetilka tudi za 1000Usd, vmes pa je še veliko možnosti. Kaj je za vas pomembno in kaj si želite, boste morda lažje ugotovili na podlagi zgoraj navedenega. Če imate odgovore na zgornja vprašanja, potem obiščite našo spletno trgovino in si oglejte naše kakovostne svetilke, kjer lahko s filtri na levi strani poiščete pravo.

Našo spletno stran smo zasnovali tako, da lahko s filtri zožite potencialne svetilke med številnimi, ki jih imamo na voljo, in tako lažje najdete idealno. In če se še vedno ne morete odločiti ali ste se izgubili v množici blagovnih znamk, velikosti in funkcij, se obrnite na nas in naša služba za pomoč strankam vam bo pomagala najti popolno svetilko, ki bo vaša zvesta spremljevalka še dolga leta.